greenscarf

greenscarf

Sunday, June 23, 2013

VICHY care

Pe pagina de Facebook a celor de la Vichy puteti gasi informatii utile despre tratarea/ tratamentele eficace pentru ten. Mi-a atras atentia ultima lor postare,pe care o regasiti mai jos.

"Pentru a va elimina toxinele de la nivelul pielii, trebuie sa urmati cele 3 gesturi regasite in imaginea de mai sus: aplicarea cremei din interior catre exterior, urmata de 2 gesturi pentru efectuarea drenajului facial. Astfel puteti elimina toxinele de la nivelul tenului si sporiti eficacitatea cremei folosite!"

Deasemenea, pentru cele care nu stiau, este recomandat ca dupa aplicarea cremei sa mai asteptati aproximativ 5 minute pentru ca aceasta sa intre in piele iar tenul sa nu mai fie umed; abia dupa aceea puteti aplica fondul de ten si restul make-upului. Motivul pentru care ar trebui respectata aceasta regula provine de la faptul ca fondul de ten, daca este aplicat imediat dupa crema, va intra in pori si tenul nu va mai respira, ca sa nu adaugam si acneea nedorita care apare din acest motiv. Chiar daca sunteti grabite, dupa aplicarea cremei puteti face altceva (aranjarea parului, sa va imbracati, etc.) si cu timpul aceste mici reguli vor avea ordinea lor fireasca, intrandu-va in reflex.

No comments:

Post a Comment